Waarom toch een aankoopmakelaar?

Madeline Lindeman weet uit 25 jaar ervaring op de Gooise woningmarkt dat de makelaar bij aan- en verkoop van een huis zonder meer een toegevoegde waarde heeft:

 

de makelaar

  • kent de markt als geen ander en kan deskundig oordelen en vergelijken;

  • onderhandelt professioneel en begeleidt het gehele (ver)koopproces;

  • behoedt de (ver)koper voor ongewenste vermenging van emotie en zakelijkheid en voor onnodige kosten en teleurstellingen.

Waarom Madeline Lindeman Makelaardij?

Mijn kantoor moet het niet hebben van snel een bord in een tuin plaatsen en proberen u zo snel mogelijk ergens een handtekening te laten zetten. Als makelaar hecht ik veel waarde aan goed luisteren en echt begrijpen wat uw wensen zijn en inschatten welke mogelijkheden er bestaan.

Vandaar dat ik relatief veel tijd en energie steek in de kennismaking met u. Onze gesprekken zullen, samen met mijn oriëntaties, tot een goed beeld leiden van uw wensen en hoe die optimaal zijn te combineren met vraag/aanbod op de woningmarkt.

 

Daar hoort bij dat ik u in doodnormaal Nederlands aangeef wat mijn werkplan zou kunnen zijn, hoe het zit met de eventuele deeldiensten en wat de kosten zullen zijn. Begrip en kunnen aanvoelen van behoeften gaan bij mij hand in hand met zakelijkheid en professionaliteit – ik lever u geen verrassingen achteraf.

 

Verder met …?         … Madeline Lindeman Makelaardij?

Dan gaat u verder met een zelfstandig en onafhankelijk kantoor, dat Blaricum en de Gooise omgeving heel goed kent. Sinds de oprichting in 2000 heb ik voor een groot aantal tevreden cliënten uitstekende resultaten geboekt. U gaat verder met een kantoor, dat veel waarde hecht aan persoonlijke benadering, dat oog heeft voor het belang van de gevoelswaarde van een huis – een kantoor dat wordt gekenmerkt door de correcte en stijlvolle manier van zakendoen.

Graag ontvang ik u op mijn kantoor (aan huis) – u zult er zich direct ‘thuis’ voelen.