Onze medewerkers

Madeline Lindeman Makelaardij o.g.

Madeline Lindeman
Madeline Lindeman
Geboren en getogen in Blaricum. In 1976 ben ik gestart met de opleiding voor makelaar en taxateur in de avonduren terwijl ik overdag bij een kantoor in Utrecht het makelaarsvak in de praktijk leerde kennen. Na het behalen van mijn makelaarsdiploma in 1978 ben ik op diverse makelaarskantoren in Driebergen, Hilversum Laren en Blaricum werkzaam geweest en daarnaast ook een tijd de kant van de vastgoedfinancieringen meegemaakt bij een grote hypotheekbank.

Toen ik uiteindelijk in 1996 bij de rechtbank in Amsterdam beëdigd werd tot makelaar/taxateur, heb ik besloten de stap te zetten om als zelfstandig makelaar te gaan werken. Deze stap kwam voort uit mijn specifieke ideeën over de makelaardij; de persoonlijke benadering van cliënten, de bijzondere waarde van een huis en de emoties bij een verhuizing en de bijzondere omstandigheden spelen voor mij een grote rol bij het adviseren en bemiddelen.

Altijd heeft de koop of verkoop van een woning te maken met belangrijke gebeurtenissen in het leven van de cliënten: huwelijk, geboorte, dood, scheiding, verandering van baan, pensioen, samenwonen etc. Dat deze zakelijke en emotionele factoren samen moeten worden gevoegd met een positief resultaat is mijn doel als makelaar!