Ik ben Madeline Lindeman, geboren en getogen in Blaricum.

In 1976 ben ik gestart met de opleiding voor makelaar en taxateur in de avonduren terwijl ik overdag bij een kantoor in Utrecht het vak in de praktijk leerde kennen. Na het behalen van mijn makelaarsdiploma in 1978 ben ik op diverse makelaarskantoren in Driebergen, Hilversum Laren en Blaricum werkzaam geweest Daarnaast heb ik ook  5 jaar gewerkt bij een grote hypotheekbank.

Niet lang nadat ik in 1996 bij de rechtbank in Amsterdam beëdigd werd tot makelaar/taxateur, heb ik besloten om als zelfstandig makelaar te starten. Deze stap kwam voort uit mijn ideeën over de makelaardij; de persoonlijke benadering, de bijzondere contact met de opdrachtgevers en alle emoties bij een verhuizing, spelen voor mij een grote rol bij het adviseren en bemiddelen.

Altijd heeft de koop of verkoop van een woning te maken met belangrijke gebeurtenissen in het leven: huwelijk, geboorte, dood, scheiding, verandering van baan, pensioen, samenwonen etc. Dat deze zakelijke en emotionele factoren optimaal samen moeten worden gevoegd met een positief resultaat is mijn doel als makelaar!

Op 1 januari 2000 ben ik als zelfstandig  makelaar en taxateur verder gegaan. Op mijn  manier wil de wensen van mijn cliënten vertalen en een wederzijds vertrouwen opbouwen. Ik heb inmiddels zeer veel goede ervaring opgedaan.

Ik werk vanuit mijn kantoor in Blaricum. In een eerste ontmoeting spreken wij natuurlijk over alle belangrijke aspecten van het kopen of verkopen van een huis, het huren van een woning of kantoorpand. Een zoekopdracht stel ik samen met u op nadat ik een duidelijk beeld heb van uw wensen en prioriteiten. De kosten komen dan ook meteen duidelijk ter sprake. Geen verrassingen achteraf!

Ik hoop dat u op mijn site de informatie zult vinden, die u nodig heeft.  Dat u een goede indruk krijgt en besluit een afspraak te maken. U kunt mij tijdens kantooruren bereiken op nummer: 035-035-6565773 en buiten kantoortijd op: 06-53612339.
Bedankt voor het bezoeken van mijn site en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Madeline Lindeman

 

Madeline Lindeman Makelaardij o.g.

Kantoor Vestiging Madeline Lindeman Makelaardij o.g.

Adresgegevens

Raadhuisstraat 1
1261 EW BLARICUM
dagelijks na telefonische afspraak.